Број на соби: 2 Станбена површина: 34 m²

Се продава 34м2, деловен простор – наместена канцеларија,на приземје во нова зграда, во Дебар Маало во близина на Вардар Мебел. Просторот е составен од една голема канцеларија со тоалет, има и излог и се наоѓа на високо приземје. Има употребна дозвола за деловен простор. Просторот во моментот е со кираџии, кои може да се превземат, или може да се користи по желба,а одговара за повеќе дејности, од адвокати, нотари, извршители, книговодители до козметичко студио, аптека, бутик, канцеларии….

Број на соби: 2 Станбена површина: 34 m²