Број на соби: 10

Се продава нова куќа 220м2 со 500м двор, над Охрид во местото Рамне, во иста линија со Велестово само поблиску, на 2.6км од автобуската станица во Охрид, прекрасен поглед на езерото и залезот на сонцето, западна диспозиција,сончева страна. Куќата е на неколку нивоа, приземје 87м2, со кујна трпезарија и дневна и купатило,тераси, второто ниво е со три спални и купатило, и на поткровјето има уште една соба од 24м2.Цена по договор.

Број на соби: 10