Се продава прекрасен плац 1700м на Скопска Црна Гора, со отворен поглед во зеленило,на селото Љуботен и околните планини,на надморска висоцина од 1000м. Идеално за викендичка, летниковец со овоштарник, лозов насад или по избор, гледа на јужна и западна страна, што е поволно за секаква градинарска култура. Има сопствен влез од патот,струја и вода.

За живеалиштето: Вода, Струја, Плац, Дозвола за градење

Цена екстра поволна!

Големина на парцела: 1700 m²