Број на соби: 3 Станбена површина: 69 m²

Агенција Сонце продава стан во Капиштец на ударна локација во близина на факултетите на самиот почеток на ул Водњанска. Станот е во градба готов ќе бибе Декември .Становите се со површина од 60м2 на високо приземје со двор , со две спални ,еден гостински тоалет и едно купатило .Високо приземје со двор 68м2 со 3 спални еденгостински тоалет и едно купатило.
Цена 1150 евра со вклучен данок

Број на соби: 3 Станбена површина: 69 m²