Се издава стан 54м2, во Припор, со паркинг

Се издава стан 54м2,  во Припор, со паркинг
Број на соби: 2 Станбена површина: 54 m²

Се издава стан 54м2, со една спална, во Припор на 4-5км од центарот на Скопје, во зграда со 2 паркинг места, над Хотел Наис 50м. Станот е комплетно опремен, со кујна трпезарија дневна и спална.Ведна[ вселиво.

Aleksandra