Се издава стан во Центар спроти Градежен факултет

Се издава стан во Центар спроти Градежен факултет
Број на соби: 2 Станбена површина: 47 m²

Агенција Сонце издава наместен стан во Центар спроти градежен факултет. Станот се наоѓа во нова градба со површина од 47м2 со една спална комплетно опремен со нов мебел со станот следува паркинг во гаража.
Цена 300 евра

Aleksandra