Нови станови во градба Кисела Вода кај студентскиот

Нови станови во градба Кисела Вода кај студентскиот

Нови станови во градба,во Кисела вода, ке бидат готови во јуни,2020год,.Цената е 1050еур/м2, имаме уште еден 48м2 двособен на 1кат и еден 63м2, трособен стан на 4кат.Во близина на студентскиот Пелагонија.

Aleksandra