Плац со куќа во Козле на главната улица

Плац со куќа во Козле на главната улица
Број на соби: 4 Станбена површина: 375 m²

Агенција Сонце продава атрактивен плац со куќа, на ударна локација, на главна улица Козле, после бензиската поголе,375м2 плац и кука од 249м2 од кој 61м2 долен дел ,91м2горен дел и 91м2 поткровје кое е карабина. Куѓата од едната страна е лепенка Цена екстра поволна,.

Aleksandra