Атрактивен плац 1600м2 и куќа во Долна Матка

Атрактивен плац 1600м2 и куќа во Долна Матка
Станбена површина: 200 m² Големина на парцела: 1600 m²

Се продава викенд куќа во најубавиот дел на Долна Матка, од главниот пат 2ред кукји.Куќата е 200м2 и е на 2 спрата.Прекрасен отворен поглед во зеленило и на целиот кањон Матка. Прв спрат е дневна соба , кујна , купатило и тераса.Втор спрат има 3 спални , купатило и две тераси.Исто така има подрум , летна кујна и доградба (гаража) за дрва.Целата површина (двор) е 1600м2.Има целосна документација.Цената е преговорлива , а може и компензација за стан во Скопје.

Aleksandra