Убав плац 6960м2 Визбегово

Убав плац 6960м2 Визбегово
Големина на парцела: 6960 m²

Се продава плац во Визбегово, во индустриска зона, на Качанички пат. Плацот е залепен до АЛМА-М и е спроти СВИС ЛИОН. Плацот е со вкупна површина од 6960 м2, во правоаголна форма.  Идеален е за индустриски објект, за деловна зграда, фабрика, магацин и слично. Има пристап до пат и се наоѓа во средишниот дел на Визбегово. Цена: 37€/м2.

Aleksandra