Стан во Центар кај Католочка

Стан во Центар кај Католочка
Број на соби: 3 Станбена површина: 67 m²

Се продава стан кај Католичка,67м2 од кој 62м2 внатрешна површина+5м2 балкон, со две спални ,кујна,трепезарија и дневна и 1 купатило, гледа северо-западна страна,на 3кат Со чист имотен лист и веднаш вселиво.Со станот доаѓа и паркинг простор во подземна гаража.Зградата е изградена 2011 година

Aleksandra