Стан во Хиподром

Стан во Хиподром
Број на соби: 3 Станбена површина: 68 m²

Се продава стан во Хиподром на последна автобуска 50. Станот е со површина од 68м2 +4м2 подрум со две спални на 7кат последен со лифт.
Цена 46000 евра

Aleksandra