Барака во Ченто

Барака во Ченто
Број на соби: 4 Станбена површина: 135 m²

Агенција Сонце продава барака во Ченто во близина на Велково Меанче .Бараката не е лепенка единечна е со површина од 135м2 направена е со два влеза едниот дел има две спални дневна кујна тоалет а другиот дел е со една спална дневна , кујна и тоалет со двор од 350м2
Цена 86.000,00 евра

Aleksandra