Плац со куќа од 340м2 во Козле главна улица

Плац со куќа од 340м2 во Козле главна улица
Број на соби: 5 Станбена површина: 360 m² Големина на парцела: 580 m²

Се продава атрактивен плац со куќа, на ударна локација, на главна улица Козле, после бензиската ,340м2 погоден за инвеститор за мала зграда.До неа веќе е изградена зградичка,страната каде што беше лепенка.Цена екстра поволна,може и компензација.На плацот моментално има куќа од 360м2,и двор 220м2.

Aleksandra