Кука ресторан со тераса во Берово

Кука ресторан со тераса во Берово
Број на соби: 4 Станбена површина: 280 m²

Се продава деловен објект-куќа со ресторан во приземниот дел,од 100м2, внатрешен(прима околу 70 луѓе
) и надворешен дел тераса 80м2 (за околу 50 луѓе), комплетно наместен, и 1кат од 100м2,на кој се наоѓаат 3 спални,секоја од нив со засебно купатило.
Оддалечен е 40 м од плоштадот во Берово.

Aleksandra