Нова куќа 300м2+500м2 двор,Бардовци

Нова куќа 300м2+500м2 двор,Бардовци
Број на соби: 7 Станбена површина: 300 m²

Куќата е во новиот дел, веднаш до германската резиденција. Површина 300 м2, сутерен + приземје + поткровје, двор 500 м2. Куќата има 1 голема (master) спална со вграден плакар и сопствена бања со џакузи, 3 обични спални, работна соба, дневна соба, салон, две кујни, 3 (4) купатила, перална и утилити, остава. Салонот е 70 квадрати со галерија (висок плафон). Куќата има една голема тераса и голем трем. Дворот е целосно уреден. Греењето е решено со сопствено парно на струја, а дополнително има камин, печка и клима уреди.Веднаш вселива.

Aleksandra