Топ понуда Плац 230м2 со барака 60м2 Влае

Топ понуда Плац 230м2 со барака 60м2 Влае
Број на соби: 3 Станбена површина: 60 m² Големина на парцела: 230 m²

Се продава барака 60м2,на плац 230м2, идеално за семејна куќа А1 маркица,пр+1+пот.Локациски е позади бензиската Макпетрол, има преден и заден двор,а преку задниот влез се стигнува со кола. Чиста документација и само еден сопственик. Веднаш вселиво.т.е расположиво за градба.

Aleksandra