Сетан во Ново Лисиче

Сетан во Ново Лисиче
Број на соби: 3 Станбена површина: 63 m²

Се продава стан во Ново Лисиче позди бензинската пумпа на Макпетрол близина на 5 и 15 во жолтите згради на Настел .Станот е со површина од 63м2 од кој 59м2 внатрешна површина +4м2 балкон со две спални, дневна и кујна на 7 кат последен.
Станот е изграден 2015год и се продава со гаража која не е вклучена во цената.

Aleksandra