Стан комплет со намештај 85м2 Кисела Вода

Стан комплет со намештај 85м2 Кисела Вода
Број на соби: 3 Станбена површина: 85 m²

Се продава ексклузивен стан во К. Вода на почеток кај Вили и Близоо, 2005 год зграда
Станот е со површина од 85м2, 3кат од 5ката, со лифт,скапа кујна со комплет фабер нарди апарати, трпезарија и пространа дневна од 45м2, две спални, две тераси,едно купатило и еден гостински тоалет.Можност за 3 спална, по избор, гледа на две страни исток и запад. Се продава комплет со намештај. Има и гаража од 17м2, која ке оди по симболична цена.

Aleksandra