Специјална понуда

25 Листа
Број на соби: 10

Се продава нова куќа 220м2 со 500м двор, над Охрид во местото Рамне, во иста линија со Велестово само поблиску, на 2.6км од автобуската станица во Охрид, прекрасен поглед на езерото и залезот на сонцето, западна диспозиција,сончева страна. Куќата е на неколку нивоа, приземје 87м2, со кујна трпезарија и дневна и купатило,тераси, второто ниво е со три спални и купатило, и на поткровјето има уште една соба од 24м2.Цена по договор.

Број на соби: 10
Број на соби: 2 Бањи: 2 Станбена површина: 83 m²

Се продава стан позади Унверзална сала, 83м2 + тераса, спроти Златен клас, на 5 кат од 5/ката, со парно и лифт, веднаш вселив, со 2 спални и 2 купатила, отворен поглед на западна страна.
Цена:1200еур/м2 со вклучен данок.

Број на соби: 2 Бањи: 2 Станбена површина: 83 m²
Број на соби: 3 Бањи: 2

Се издава нов стан во Црниче,135м2,еден стан на кат, со кујна трпезарија и дневна, комплетно опремен со нов мебел и апарати, 3 спални,2 купатила.Цена по договор.

Број на соби: 3 Бањи: 2
Број на соби: 3 Бањи: 2

Се издава прекрасен стан на Водно, 140м2, кујна трпезарија и голем салон што излегува на тераса со поглед на цело Скопје.Три спални и 2 купатила, 2 кат, цена по договор.

Број на соби: 3 Бањи: 2