Специјална понуда

25 Листа
Број на соби: 2 Бањи: 2 Станбена површина: 100 m²

Се издава нов ексклузивен стан Водно во Соравиа Комплексот, со домар и видео надзор, 100м2 со 2спални, 10м2 тераса со југо-истоцен поглед кон Водно,вода на геотермални пумпи, греење на фен којлери,комплетно наместен со нови апарати,гостински тоалет и купатило, laundry room.

 

Број на соби: 2 Бањи: 2 Станбена површина: 100 m²

Се продаваат нови станови во Карпош 3, до Тинексот и City Mall, на 9 ката, гледаат на сите страни зависно од местоположбата на станот.
Готови,само плочките во купатилото и кујната се оставени да се направат по избор на купувачот,за 2 недели максимум.
Имаме квадратури од 55м2, со една спална, 64м2, 66м2, со две спални и едно купатило,
72м2 со две спални , купатило и гостински тоалет, и големи од 114м2 и 139м2 со 3 спални и 2 купатила и 1 гостински тоалет.
Цена: 1150 еур/м2 со вклучен данок. Има и паркинг простор околу зградата.


Скици од становите:

 

Изградено: 2015
Број на соби: 3 Станбена површина: 85 m²

Се продава ексклузивен стан во К. Вода на почеток кај Вили и Близоо, 2005 год зграда
Станот е со површина од 85м2, 3кат од 5ката, со лифт,скапа кујна со комплет фабер нарди апарати, трпезарија и пространа дневна од 45м2, две спални, две тераси,едно купатило и еден гостински тоалет.Можност за 3 спална, по избор, гледа на две страни исток и запад. Се продава комплет со намештај. Има и гаража од 17м2, која ке оди по симболична цена.

Број на соби: 3 Станбена површина: 85 m²
Број на соби: 4 Бањи: 2 Станбена површина: 135 m²

Се изнајмува луксузен стан во Пржино, приземје, 135м2 со можност за користење на двор со прекрасен поглед на Скопје, комплетно опремена кујна, трпезарија и дневна, со излез на тераса со поглед на цел град, 3 спални, од кои 2 со брачен лежај и 1 работна, купатило и гостински тоалет.Веднаш вселив.
Со станот следува и подземно паркинг место во гаражата.

За живеалиштето: Балкон / Тераса, Паркинг простор / Гаража, Нова градба, Наместен

Број на соби: 4 Бањи: 2 Станбена површина: 135 m²

цена на продажба 950 евра +5% данок.

Се продаваат нови станови доградба на стара зграда ,на ударна локација во Автокоманда со квадратури од 28м2 до 58м2. Становите ќе бидат готови Јануарy 2017год со можност за плаќање на рати до клуч на рака.Се наоѓаат спроти Факултетот за ветеринарна медицина, позади полициската станица, во близина на Диор студио и Боними ресторан

цена на продажба 950 евра +5% данок.

Се продаваат нови станови доградба на стара зграда ,на ударна локација во Автокоманда со квадратури од 28м2 до 58м2. Становите ќе бидат готови Јануарy 2017год со можност за плаќање на рати до клуч на рака.Се наоѓаат спроти Факултетот за ветеринарна медицина, позади полициската станица, во близина на Диор студио и Боними ресторан

цена на продажба 950 евра +5% данок.

Се продаваат нови станови доградба на стара зграда ,на ударна локација во Автокоманда со квадратури од 28м2 до 58м2. Становите ќе бидат готови Јануарy 2017год со можност за плаќање на рати до клуч на рака.Се наоѓаат спроти Факултетот за ветеринарна медицина, позади полициската станица, во близина на Диор студио и Боними ресторан

цена на продажба 950 евра +5% данок..

Се продаваат нови станови доградба на стара зграда ,на ударна локација во Автокоманда со квадратури од 28м2 до 58м2. Становите ќе бидат готови Јануарy 2017год со можност за плаќање на рати до клуч на рака.Се наоѓаат спроти Факултетот за ветеринарна медицина, позади полициската станица, во близина на Диор студио и Боними ресторан

цена на продажба 950 евра +5% данок
( во овој станов се вклучени и просториите на галериите кои ке се продаваат по 500 евра квадрат).

Се продаваат нови станови доградба на стара зграда ,на ударна локација во Автокоманда со квадратури од 28м2 до 58м2. Становите ќе бидат готови Јануарy 2017год со можност за плаќање на рати до клуч на рака.Се наоѓаат спроти Факултетот за ветеринарна медицина, позади полициската станица, во близина на Диор студио и Боними ресторан

цена на продажба 950 евра +5% данок.
( во овој станов се вклучени и просториите на галериите кои ке се продаваат по 500 евра квадрат).

Се продаваат нови станови доградба на стара зграда ,на ударна локација во Автокоманда со квадратури од 28м2 до 58м2. Становите ќе бидат готови Јануарy 2017год со можност за плаќање на рати до клуч на рака.Се наоѓаат спроти Факултетот за ветеринарна медицина, позади полициската станица, во близина на Диор студио и Боними ресторан