Станови за издавање

238 Листа
Број на соби: 3 Бањи: 2 Станбена површина: 75 m²

Се издава нов невселуван стан 75м2, 3 кат, со две спални, во новата зграда карши трговскиот центар Зебра, во близина на школи, градинки, банки, и трговски центри,во близина на Рамстор малл и Клинички центар. Комплетно наместен со нов мебел, кујна трпезарија дневна со тераса, купатило и гостински тоалет, една спална со брачен кревет, втора спална со 2 единечни кревети, идеално за фамилија или пар. Локациски е поставен на 5мин, од улица Македонија и плоштад,и од факултиетите, медицински и европски универзитет. Веднаш вселиво.

Број на соби: 3 Бањи: 2 Станбена површина: 75 m²
Број на соби: 1 Станбена површина: 30 m²

Се издава нова гарсоњера 30м2, Центар на Водњанска улица, до Клинички центар, во нова зграда на високо приземје, со два кревети, комплетно наместена,греењето е на клима и панел. Слободна веднаш.

Број на соби: 1 Станбена површина: 30 m²
Број на соби: 4 Станбена површина: 120 m²

Се издава нов стан 120м2, на Водно, со 3 спални и 2 купатила, тераса, комплетно наместен, во близина на песачка патека Водно, Клинички центар, Рамстор Водно.
Вселив од 1јули,2020год.

Број на соби: 4 Станбена површина: 120 m²
Број на соби: 3 Станбена површина: 85 m²

Се издава нов стан 95м2 85м2 +10м2 тераса, на Водно, на 1 кат во нова зграда, во резиделцијалниот дел на градот, на 15мин од центар пешки,со отворен поглед кон градот и кон Водно, 2 спални, 2 купатила, функционален камин, балконче во секоја спална, тераса со поглед на цел град. Веднаш вселиво.

Број на соби: 3 Станбена површина: 85 m² Тераса: 10 m²
Број на соби: 2 Станбена површина: 52 m²

Се издава нов стан, 52м2, во Тафталидзе,карси Рамстор, идеален за двајца вработени, на 1кат во мала зграда со паркинг место. Имате кујна, трпезарија и дневна, спална и купатило и тераса. Веднаш вселиво.

Број на соби: 2 Станбена површина: 52 m²
Број на соби: 2 Станбена површина: 48 m²

Се издава убав нов стан 48м2, со една спална, во мала зграда на 2кат од 2ката, во близина на студентскиот Гоце Делчев и во близина на Рамстор. Комплет опремена кујна со трпезарија и тераса која е застаклена, дневна,купатило и спална. Веднаш вселив.

Број на соби: 2 Станбена површина: 48 m²
Број на соби: 3 Станбена површина: 64 m²

Се издава стан 64м2, во строг центар, реновиран, на 4 кат со директен и отворен поглед на кеј, во кулата над тутунска банка, 4 кат, со 2 лифта. Станот се состои од кујна и трпезарија, голема дневна, голема спална и купатило и гостински тоалет. Се наоѓа во склоп на градскиот трговски центар на Скопје, на кејот на реката Вардар, во близина на супермаркети бутици,банки и државни институции и странски претставниства, во срцето на Скопје. Наместен за самец или пар, со нови апарати и нов мебел. Вселиво веднаш.

Број на соби: 3 Станбена површина: 64 m²
Број на соби: 3 Станбена површина: 65 m²

Се издава нов реновиран кат во Капистец, во близина на Клинички центар, медицинки факултет, до Зебра трговскиот центар, во близина на Рамстор малл. Греењето е на струја. Има кујна засебна, трпезарија и дневна, купатило и спална од 30м2. Веднаш вселиво.

Број на соби: 3 Станбена површина: 65 m²
Број на соби: 2 Станбена површина: 45 m²

Агенција Сонце издава стан во Капиштец на самиот почеток во близина на дирекцијата на Зегин на почеток на Водњанска од десна страна, карши Државна болница и медицински факултет, Станот се наоѓа во мала зграда на 1кат со површина од 45м2 комплетно наместен со една спална.
Станот не се издава на студенти.
Станот ке биде слободен од 1март
Цена 230 евра

Број на соби: 2 Станбена површина: 45 m²
Број на соби: 3 Станбена површина: 70 m²

Се издава стан 70м2, во Карпош 1, позади драмски театар, кај Технолоско-металурски факултет и Факултет за информатички науки и компјутерско инженерство, во близина на маркети Тинех и Зур,во близина на школи и градинки. На 3кат од 5ката,без лифт, идеално за 3 вработени или студенти, има три засебни соби за спиење,кујна и купатило. Греење на струја. Веднаш вселиво.

Број на соби: 3 Станбена површина: 70 m²