Се издава стан во Центар во близина на МВР

Се издава стан во Центар во близина на МВР
Број на соби: 3 Станбена површина: 105 m²

Се издава наместен стан во Центар позди Рамстор .Станот е со површина од 105м2 со пространа дневна соба, две големи спални ,две куатила на 5 кат со прекарасен поглед кон Водно.
Цена 350 евра

Aleksandra