Станови во изградба

20 Листа

Се продаваат станови во градба, 86м2, со 3 спални и 2 купатила, поглед кон градот, мала зграда, приземје+2ката+поткровје, во Црниче до Рептил маркет, готови во јуни, 2022година. На кат ќе има по еден стан, значи имаме 3 стана по 86м2, на приземје, први и втори кат, а поткровјето се продава посебно како екслузивно, 92м стан и 81м2 кровна тераса со една соба,кои заедно ке бидат продавани како дуплекс. Цената во оваа фаза почетна ни е 1100 евра, подоцна ќе биде 1250 евра. Пред зградата ќе има секој стан паркинг простор, кој чини 4000евра.

Продажба на нови станови во градба, во Аеродром, во близина на 3 та Македонска бригата и Фрањо Клуз, готови во јуни, 2022година.Тоа ке биде нова зграда на 8 ката и поткровје, во моментов располагаме со различни квадратури од 22м2, 28м2, 29м2, 34м2, 35м2, 37м2, 43м2, 50м2, 53м2, 55м2, 57м2, 59м2, 76м2. Убав распоред и поволна цена од 1100евра/м2 во оваа почетна фаза.

Се продаваат станови во градба со различни квадратури, во близина на економското училиште, имаме 25м2,30м2,50м2,53,54м2 и 75м2, со различна ориентација и цена од 1080 до 1120еур/м2 во зависност од страната.Вселиви во декември 2020. Во моментов се прави фасада и внатре се малтерисува. Продажбата е директно од инвеститор со вклучен данок.

Нови станови во градба,во Кисела вода, ке бидат готови во јуни,2020год,.Цената е 1050еур/м2, имаме уште еден 48м2 двособен на 1кат и еден 63м2, трособен стан на 4кат.Во близина на студентскиот Пелагонија.

Број на соби: 3 Станбена површина: 69 m²

Агенција Сонце продава стан во Капиштец на ударна локација во близина на факултетите на самиот почеток на ул Водњанска. Станот е во градба готов ќе бибе Декември .Становите се со површина од 60м2 на високо приземје со двор , со две спални ,еден гостински тоалет и едно купатило .Високо приземје со двор 68м2 со 3 спални еденгостински тоалет и едно купатило.
Цена 1150 евра со вклучен данок

Број на соби: 3 Станбена површина: 69 m²

Се продаваат нови станови доградба на стара зграда ,на ударна локација во Автокоманда со квадратури од 24м2 до 58м2 на трети и четврти кат.На 3 кат имаме следни квадратури за продазба:
1. Стан бр.13 = 24м2
2. Стан бр.16 = 30м2
3. Стан бр.18 = 45м2
4. Стан бр.19 = 29.5м2
5. Стан бр.20 = 24м2
На 4 кат имаме следни квадратури:
1.Стан бр.21=24.7м2 +галерија(второ ниво)28м2
2.Стан бр.22=29м2+галерија 28.4м2
3.Стан бр.23=45м2
4.Стан бр.24=30м2
5.Стан бр.25=30м2
6.Стан бр.26=45м2
Становите ќе бидат готови Јануарy 2017год со можност за плаќање на рати до клуч на рака.Се наоѓаат спроти Факултетот за ветеринарна медицина, во близина на Диор студио позади Охритска Банка. 950еур/м2+5%данок.

ПОВЕЌЕ

 

цена на продажба 950 евра +5% данок.

Се продаваат нови станови доградба на стара зграда ,на ударна локација во Автокоманда со квадратури од 28м2 до 58м2. Становите ќе бидат готови Јануарy 2017год со можност за плаќање на рати до клуч на рака.Се наоѓаат спроти Факултетот за ветеринарна медицина, позади полициската станица, во близина на Диор студио и Боними ресторан

цена на продажба 950 евра +5% данок.

Се продаваат нови станови доградба на стара зграда ,на ударна локација во Автокоманда со квадратури од 28м2 до 58м2. Становите ќе бидат готови Јануарy 2017год со можност за плаќање на рати до клуч на рака.Се наоѓаат спроти Факултетот за ветеринарна медицина, позади полициската станица, во близина на Диор студио и Боними ресторан

цена на продажба 950 евра +5% данок.

Се продаваат нови станови доградба на стара зграда ,на ударна локација во Автокоманда со квадратури од 28м2 до 58м2. Становите ќе бидат готови Јануарy 2017год со можност за плаќање на рати до клуч на рака.Се наоѓаат спроти Факултетот за ветеринарна медицина, позади полициската станица, во близина на Диор студио и Боними ресторан

цена на продажба 950 евра +5% данок..

Се продаваат нови станови доградба на стара зграда ,на ударна локација во Автокоманда со квадратури од 28м2 до 58м2. Становите ќе бидат готови Јануарy 2017год со можност за плаќање на рати до клуч на рака.Се наоѓаат спроти Факултетот за ветеринарна медицина, позади полициската станица, во близина на Диор студио и Боними ресторан