Се издава целосно опремен стан во центарот на Скопје

Се издава целосно опремен стан во центарот на Скопје
Број на соби: 3 Станбена површина: 70 m²

Се издава целосно опремен стан во центарот на Скопје карши собрание и градска болница.
Станот располага со целсно наместена дневна, кујна и две спални соби.
Станот се наоѓа на 5 кат
Цена 400 евра

Aleksandra