Станови за продажба

130 Листа
Број на соби: 2 Станбена површина: 50 m²

Се продава стан 50м2 (46м2+4м2 тераса),позади Тобако 2 во Аеродром во нова зграда, веднаш вселив стан,на 10кат, источна позиционираност, светол, со паркинг простор во подземна гаража влезена во цената, во близина на школи, градинки,маркети и болница,одлична микро инфраструктура. Станот се состои од ходник, кујна, трпезарија и дневна со тераса, купатило и спална. Веднаш вселив,без намештај,а со намештај комплет. Цена е 61.000,00 евра.

Број на соби: 2 Станбена површина: 50 m²
Број на соби: 3 Станбена површина: 63 m²

Се продава стан во Ново Лисиче позди бензинската пумпа на Макпетрол близина на 5 и 15 во жолтите згради на Настел .Станот е со површина од 63м2 од кој 59м2 внатрешна површина +4м2 балкон со две спални, дневна и кујна на 7 кат последен.
Станот е изграден 2015год и се продава со гаража која не е вклучена во цената.

Број на соби: 3 Станбена површина: 63 m²
Број на соби: 3 Станбена површина: 70 m²

Се продава стан 70м2, со 2 спални, 3 тераси,од кујна дневна и спална, кои не се влезени во квадратура, со купатило и тоалет, на 5кат со лифт во постара зграда.
Чист имотен лист и веднаш вселив стан,кој може да се реновира,но може и вака да се живее, па постепено да се реновира. Цената е за станот,а дополнително има доле гаража од 12м2, која се продава посебно од станот за 4.000,00 евра и која може а и не мора да се купи заедно со станот.Локациски се наоѓа после рампа, пред студенсткиот дом Пелагонија, на 10мин од центарот на градот.

Број на соби: 3 Станбена површина: 70 m²
Број на соби: 4 Станбена површина: 144 m²

Се продава нов стан од 144м2,со две гаражи во Карпош 2 карши Мида и Александар Палас хотелот, на кејот на Вардар, и во близина на градскиот парк. Поглед кон реката Вардар и кон Водно. Зградата е нова и се наоѓа во близина на Меана Б. Веднаш вселив. Чиста документација.

Цена : 1.200,00 евра 1м2

Број на соби: 4 Станбена површина: 144 m²
Број на соби: 6 Станбена површина: 145 m²

Се продава стан во Центар, блокот градски зид со поглед кон Школото Гоце Делчев, во близна на градинката, 145м2+17м2 помосни простории тераса, 6кат со лифт, над Мега Фешн карши Рамстор трговскиот центар, идеален за 2 фамилии, т.е може да се подели на два дела по 72м2,и да бидат самостојни два стана,како што имаат веќе некои станари поделено. Потребно е реновирање. Но е и веднаш вселив за некој што му е хитно .Идеална микро инфраструктура, во близина на трговски центри и супермаркети, Тинех деликатес, Рамстор, до школи и градинки, аптеки, банки и државни институции. Чиста документација и веднаш вселив. Гледа кон Скопска Црна Гора, кон школото, северо исток, мирна страна, идеално за летен период.

Цена : 1.000,00 евра 1м2

Број на соби: 6 Станбена површина: 145 m² Тераса: 17 m²
Број на соби: 4 Бањи: 2 Станбена површина: 103 m²

Се продава нов стан 103м2 на 5/5ката,не е поткровје, на самиот ќош од ул. Водњанска и 50 Дивизија, со отворен поглед,северо-исток,се состои од кујна, трпезарија и голема дневна,тераса, прво купатило со туш кабина и една спална,а во другиот дел од станот се другите 2спални и второ купатило со када.
Веднаш вселив.  Чиста документација и имотен лист.
Цена 1.200,00  евра +18% данок. Погоден за фирми но и за поголеми фамилии.

Број на соби: 4 Бањи: 2 Станбена површина: 103 m²
Број на соби: 5 Станбена површина: 100 m²

Продаваме 100м2 стан на две нивоа, во срцето на Дебар Маало со поглед кон соборна црква и кон парк, на одлична локација, со три тераси, гледа кон 4 страни. Станот се состои од:
1ниво: кујна, трпезарија, дневна, гостински тоалет, работна соба и 2 тераси на долниот дел и
2ниво: галерија со две спални, бања и тераса на горниот дел. Се наоѓа на 6 ти кат (без лифт, постара зграда, нова доградба е поткровјето). Многу светол, со кровни и француски прозори, со големи соби без косини, освен во галерискиот простор. Станот е празен целосно, има незавршени градежни работи (нема радијатори, нема внатрешни скали и санитарии во бањата горе). Има чист имотен лист со квадратура од 100м2. Веднаш вселив.

Број на соби: 5 Станбена површина: 100 m²
Број на соби: 2 Станбена површина: 52 m²

Се продава 52м2, нов стан, Козле, во мала зграда на 3кат без лифт, карши Веро, со една спална, кујна копмплет со апарати, дневна и трпезарија со шанк, тераса 4м2, комплет наместено со апарати и мебел, во близина на школо, градинка и Веро маркет. Веднаш вселиво со чист имотен лист.

Број на соби: 2 Станбена површина: 52 m² Големина на парцела: 4 m²

Се продаваат станови во градба, 86м2, со 3 спални и 2 купатила, поглед кон градот, мала зграда, приземје+2ката+поткровје, во Црниче до Рептил маркет, готови во јуни, 2022година. На кат ќе има по еден стан, значи имаме 3 стана по 86м2, на приземје, први и втори кат, а поткровјето се продава посебно како екслузивно, 92м стан и 81м2 кровна тераса со една соба,кои заедно ке бидат продавани како дуплекс. Цената во оваа фаза почетна ни е 1100 евра, подоцна ќе биде 1250 евра. Пред зградата ќе има секој стан паркинг простор, кој чини 4000евра.

Број на соби: 2 Станбена површина: 61 m²

Се продава нереновиран стан во градски зид, на 5 кат, со лифт над Корзо кафе, во Центар, во близина на школото Гоце Делчев, Рамстор малл, карши Министерство за Финансии, 61м внатрешна површина +22м2 тераса, која може да влезе во станбена површина со реновирање. Убава локација со детско игралиште. Гледа кон јужната, мирна страна на градски зид.
Има можности за втора спална. Чист имотен лист и документација. Веднаш вселив. Можност да се купи и гаража од 16м2, за 5000евра, но не е задолжително.

Број на соби: 2 Станбена површина: 61 m² Тераса: 22 m²