Деловни објекти за издавање

60 Листа
Број на соби: 3 Станбена површина: 54 m²

Агенција Сонце издава празен стан за деловен простор, во Центар,на почеток на партизанска улица, во близина на Соборен храм и хотел Дувет. Станот е со површина од 54м2 со 3 простории на 6 кат,во нова зграда.
Цена 250евра + персонален данок

Број на соби: 3 Станбена површина: 54 m²
Број на соби: 3 Станбена површина: 72 m²

Агенција Сонце издава празен стан 72м2, за деловен простор, 3 канцеларии, во Центар, градски зид, карши Собрание,  до Штедилница БС и зелен пазар,на 2 кат од 6 ката, јузна страна, празен за деловен простор. Цена 300 евра +данок.

Број на соби: 3 Станбена површина: 72 m²
Број на соби: 3 Станбена површина: 75 m²

Агенција Сонце издава празен стан за деловен простор во Капиштец во нова зграда се уште невселена на самиот почеток спроти Зегин на самата главна улица. Станот е со површина од 75м2 со една голема просторија со кујна и две помали канцеларии со два тоалета на 1кат .
Со станот се издава и еден паркинг простор во гаража. Станот одговара за канцеларии, нотари, извршители. невладени организации, сметковотство….
Цена 330 евра

Број на соби: 3 Станбена површина: 75 m²
Број на соби: 4 Станбена површина: 113 m²

Издавамe празен деловен канцелариски простор 113м2 во деловна зграда-куќа во Центар, во близина на Католичка црква.Просторот има употребна дозвола, заведен e како деловен во имотниот лист. Просторот е на 1 кат има 4 канцеларии, едната е конференциска, кујна и купатило. Ориентацијата е кон исток , југ и запад и има два влеза. Сите канцеларии се климатизирани со инвертори, инсталирана компјутерска и телефонска мрежа и оптички кабел на Македонски Телеком.Греењето е на струја со инвертори и панели. Зградата е на главна улица, на крстосница, има одличен простор за надворешна реклама, има сопствен паркинг и гаражи ,централен аларм на влезна врата во објектот и договор со фирма за обезбедување .
Просторот е слободен од 15мај,2020год.
Цената е 550 евра месечно.

Број на соби: 4 Станбена површина: 113 m²
Станбена површина: 140 m²

Се издава деловен простор со површина од 140м2, високо приземје. Просторот се наоѓа во Ново Лисиче во куќа новоградба, во близина на новите згради на Настел позади бензинската станица и Рамстор. Погоден е за била какви канцеларии,3 големи канцеларии напред, женски и машки тоалет, и 2 посебни канцеларии во задниот дел од просторот, со врати и од напред и од позади. Паркинг простор пред самиот деловен.
Слободен од 01.07.2017год.

Станбена површина: 140 m²

Се издава дуќан во трговскиот кај Млечен, карши Капиштец, 17м2, погоден за секаква дејност, од канцеларии за фирма, нотари, книговодство, преведувачи, до дуќан за галантерија, и различни производи.
Веднаш вселив.

Број на соби: 2 Станбена површина: 52 m²

Се издава канцелариски простор на 2кат, во зградата до Мавровка трговскиот, 52м2, не е преграден во моментот, можност да се подели со гипс картон на 2 канцеларии,веднаш вселив.

Број на соби: 2 Станбена површина: 52 m²
Станбена површина: 38 m²

Агенција Сонце издава дуќан на приземје во близина на Грчка Амбасада. Дуќанот е со површина од 38м2.
Цена по договор

Станбена површина: 38 m²
Број на соби: 3 Станбена површина: 87 m²

Се издава нов деловен простор 87м2, на 1кат, во центар,на партизанска до Кубус зградата, карши Соборен храм, веднаш вселиво. Има чајна кујна, 2 тоалети и останатото е отворен простор,по желба да се прегради.

Број на соби: 3 Станбена површина: 87 m²
Број на соби: 3 Станбена површина: 60 m²

Агенција Сонце издава празен стан за деловен простор во Центар спроти Гимназијата Ј.Б.Тито кај Piazza Libertas.Просторот е со поврсина од 60м2 со две големи канцеларии и една помала со кујна на 1кат.Цена 250 евра празен но просторот може да се издава и опремен цената би била 300 евра.

Број на соби: 3 Станбена површина: 60 m²