Се издава 113м2 дел простор во куќа Центар

Се издава 113м2 дел простор во куќа Центар
Број на соби: 4 Станбена површина: 113 m²

Издавамe празен деловен канцелариски простор 113м2 во деловна зграда-куќа во Центар, во близина на Католичка црква.Просторот има употребна дозвола, заведен e како деловен во имотниот лист. Просторот е на 1 кат има 4 канцеларии, едната е конференциска, кујна и купатило. Ориентацијата е кон исток , југ и запад и има два влеза. Сите канцеларии се климатизирани со инвертори, инсталирана компјутерска и телефонска мрежа и оптички кабел на Македонски Телеком.Греењето е на струја со инвертори и панели. Зградата е на главна улица, на крстосница, има одличен простор за надворешна реклама, има сопствен паркинг и гаражи ,централен аларм на влезна врата во објектот и договор со фирма за обезбедување .
Просторот е слободен од 15мај,2020год.
Цената е 550 евра месечно.

Aleksandra