Се издава нов стан позади Т.Ц.Бунјаковец во нова зграда

Се издава нов стан позади Т.Ц.Бунјаковец во нова зграда
Број на соби: 3 Станбена површина: 65 m²

Се издава нов стан позади Т.Ц.Бунјаковец во нова зграда над салонот од GREE Store..
Станот е на 1 спрат во зграда со лифт,комплетно е опремен со покукнина,има кабловска и интернет.Комплетно опемени 2 спални соби,и опремена кујна. Греењето и ладењето е со централна инвертер климатизација во сите соби,со сто и сметките за струја се минимални.
Минимален период за изнајмуванје е 1 година.
Цена 300 евра

Aleksandra