Се издава нов дел простор 87м2 Центар

Се издава нов дел простор 87м2 Центар
Број на соби: 3 Станбена површина: 87 m²

Се издава нов деловен простор 87м2, на 1кат, во центар,на партизанска до Кубус зградата, карши Соборен храм, веднаш вселиво. Има чајна кујна, 2 тоалети и останатото е отворен простор,по желба да се прегради.

Aleksandra