Се издава деловен простор 52м2 зграда до Мавровка

Се издава деловен простор 52м2 зграда до Мавровка
Број на соби: 2 Станбена површина: 52 m²

Се издава канцелариски простор на 2кат, во зградата до Мавровка трговскиот, 52м2, не е преграден во моментот, можност да се подели со гипс картон на 2 канцеларии,веднаш вселив.

Aleksandra