Се издава дуќан кај Грчка Амбасада

Се издава дуќан кај Грчка Амбасада
Станбена површина: 38 m²

Агенција Сонце издава дуќан на приземје во близина на Грчка Амбасада. Дуќанот е со површина од 38м2.
Цена по договор

Aleksandra