Се издава празен стан за деловен простор 54м2, Центар

Се издава празен стан за деловен простор 54м2, Центар
Број на соби: 3 Станбена површина: 54 m²

Агенција Сонце издава празен стан за деловен простор, во Центар,на почеток на партизанска улица, во близина на Соборен храм и хотел Дувет. Станот е со површина од 54м2 со 3 простории на 6 кат,во нова зграда.
Цена 250евра + персонален данок

Aleksandra