Се издава стан за деловен простор во Центар

Се издава стан за деловен простор во Центар
Број на соби: 3 Станбена површина: 72 m²

Агенција Сонце издава празен стан 72м2, за деловен простор, 3 канцеларии, во Центар, градски зид, карши Собрание,  до Штедилница БС и зелен пазар,на 2 кат од 6 ката, јузна страна, празен за деловен простор. Цена 300 евра +данок.

Aleksandra