Се издава дуќан на Млечен 17м2

Се издава дуќан на Млечен 17м2

Се издава дуќан во трговскиот кај Млечен, карши Капиштец, 17м2, погоден за секаква дејност, од канцеларии за фирма, нотари, книговодство, преведувачи, до дуќан за галантерија, и различни производи.
Веднаш вселив.

Aleksandra