Стан во Истра, Медулин

Стан во Истра, Медулин
Број на соби: 2 Бањи: 1 Станбена површина: 47 m² Изградено: 2013

Поглед на морето – Станот има дневна соба со кујна, бања, соба, shrambu и балкон – преку греење и ладење со клима уред – таа им припаѓа на паркинг простор, што ги продаваат.

Цена: 79.900,00 €

опрема: клима уред, домофон, телефон

Разно: балкон, подрум, паркинг простор, земјиште регистар

 

Aleksandra