Се издава луксузен стан 120м2,Водно, 3 спални

Се издава луксузен стан 120м2,Водно, 3 спални
Број на соби: 4 Станбена површина: 120 m²

Се издава нов стан 120м2, на Водно, со 3 спални и 2 купатила, тераса, комплетно наместен, во близина на песачка патека Водно, Клинички центар, Рамстор Водно.
Вселив од 1јули,2020год.

Aleksandra