Се издава нов стан 95м2 на Водно

Се издава нов стан 95м2 на Водно
Број на соби: 3 Станбена површина: 85 m² Тераса: 10 m²

Се издава нов стан 95м2 85м2 +10м2 тераса, на Водно, на 1 кат во нова зграда, во резиделцијалниот дел на градот, на 15мин од центар пешки,со отворен поглед кон градот и кон Водно, 2 спални, 2 купатила, функционален камин, балконче во секоја спална, тераса со поглед на цел град. Веднаш вселиво.

Aleksandra