Се издава двокреветна гарсоњера до Клинички центар

Се издава двокреветна гарсоњера до Клинички центар
Број на соби: 1 Станбена површина: 30 m²

Се издава нова гарсоњера 30м2, Центар на Водњанска улица, до Клинички центар, во нова зграда на високо приземје, со два кревети, комплетно наместена,греењето е на клима и панел. Слободна веднаш.

Aleksandra