Листа

496 Листа
Број на соби: 2 Станбена површина: 42 m²

Агенција Сонце продава стан во Н.Лисиче позди бензинската пумпа на Макпетрол близина на 5 и 15 во жолтите згради на Настел .Станот е со површина од 42м2 од кој 38м2 внатрешна површина +4м2 балкон со една спална, дневна и кујна на 7 кат последен.
Станот е изграден 2015год и се продава со гаража која не е вклучена во цената.

Број на соби: 2 Станбена површина: 42 m²