Листа

496 Листа
Број на соби: 4 Бањи: 2 Станбена површина: 93 m²

Се продава стан во Скопје,Порта Влае,на прв спрат 93м2,три спални,купатило и посебно WC,на југоисточна страна со многу сончеви часови во текот на денот,поглед на Водно и Матка,две тераси 19м2+11м2,гаража 15м2. Чист имотен лист и еден сопственик. Цена по договор.

Број на соби: 4 Бањи: 2 Станбена површина: 93 m²