Листа

530 Листа
Број на соби: 3 Станбена површина: 70 m²

Се продава стан 70м2, со 2 спални, 3 тераси,од кујна дневна и спална, кои не се влезени во квадратура, со купатило и тоалет, на 5кат со лифт во постара зграда.
Чист имотен лист и веднаш вселив стан,кој може да се реновира,но може и вака да се живее, па постепено да се реновира. Цената е за станот,а дополнително има доле гаража од 12м2, која се продава посебно од станот за 4.000,00 евра и која може а и не мора да се купи заедно со станот.Локациски се наоѓа после рампа, пред студенсткиот дом Пелагонија, на 10мин од центарот на градот.

Број на соби: 3 Станбена површина: 70 m²