Број на соби: 6 Станбена површина: 280 m²

Се издава куќа во Тафталиџе 2, 280м2 на 2 нивоа,сутерен, приземје и кат, со двор 300м2, голем салон со камин, наместена кујна,со 4 спални, 3 купатила,гледа на сите 4 страни, со балкони во секоја соба, и уреден двор.Вселива веднаш.Идеална за деловен простор, фирма, или за живеење на фамилија. Само за сериозни клиенти и за издавање на подолг период.

Број на соби: 6 Станбена површина: 280 m²