Број на соби: 3 Станбена површина: 70 m²

Се издава прекрасен стан во Пржино во новоградба. Станот е со површина од 70м2 на приземје со двор , со две спални наместен комплет со нов мебел.
Цена 450 евра

Број на соби: 3 Станбена површина: 70 m²

Author Archives: Aleksandra

Број на соби: 3 Станбена површина: 70 m²

Се издава прекрасен стан во Пржино во новоградба. Станот е со површина од 70м2 на приземје со двор , со две спални наместен комплет со нов мебел.
Цена 450 евра

Број на соби: 3 Станбена површина: 70 m²