Станови за продажба

2 Листа

Агенција Сонце продава готови станови во Ченто на самиот почеток гледаат на автопат спроти слаткарница Шарлота.
Најмалиот стан е со поврсина од 55м2,59м2, 63м2,.69м2 ,71м2 ….со една спална
Со две спални ,74м2,79, м2 83м2
Со три спални 83м2, 86м2,90м2
Од станови имаме од 1 до 7 кат
Дополнително се продаваат и паркинг места под зграда 1500е и подземна гараза 2000е
Цената е 820евра м2
Кон тел 070/787-127

Број на соби: 2 Бањи: 1 Станбена површина: 47 m²

Поглед на морето – Станот има дневна соба со кујна, бања, соба, shrambu и балкон – преку греење и ладење со клима уред – таа им припаѓа на паркинг простор, што ги продаваат.

Цена: 79.900,00 €

опрема: клима уред, домофон, телефон

Разно: балкон, подрум, паркинг простор, земјиште регистар

 

Број на соби: 2 Бањи: 1 Станбена површина: 47 m² Изградено: 2013