Плацеви за продажба

12 Листа

Се продава прекрасен плац 1700м на Скопска Црна Гора, со отворен поглед во зеленило,на селото Љуботен и околните планини,на надморска висоцина од 1000м. Идеално за викендичка, летниковец со овоштарник, лозов насад или по избор, гледа на јужна и западна страна, што е поволно за секаква градинарска култура. Има сопствен влез од патот,струја и вода.

За живеалиштето: Вода, Струја, Плац, Дозвола за градење

Цена екстра поволна!

Големина на парцела: 1700 m²
Број на соби: 5 Станбена површина: 360 m²

Се продава атрактивен плац со куќа, на ударна локација, на главна улица Козле, после бензиската ,340м2 погоден за инвеститор за мала зграда.До неа веќе е изградена зградичка,страната каде што беше лепенка.Цена екстра поволна,може и компензација.На плацот моментално има куќа од 360м2,и двор 220м2.

Број на соби: 5 Станбена површина: 360 m² Големина на парцела: 580 m²

Се продава плац во Визбегово, во индустриска зона, на Качанички пат. Плацот е залепен до АЛМА-М и е спроти СВИС ЛИОН. Плацот е со вкупна површина од 6960 м2, во правоаголна форма.  Идеален е за индустриски објект, за деловна зграда, фабрика, магацин и слично. Има пристап до пат и се наоѓа во средишниот дел на Визбегово. Цена: 37€/м2.

Големина на парцела: 6960 m²

Се продава плац во Луботенски пат на последна 8 во близина на млинот. Плацот е на главната улица и е со површина од 339м2, постои можност за приклучок на вода ,струја и канализација.
Цена 13.000,00 евра

Големина на парцела: 339 m²

Се продава убав плац во градежна зона во Јурумлери, помеѓу Скопско поле и Јурумлери, после Здравје Радово, после мостот од лева страна, према Петровец. Струја и вода има, индустриско земјисте за градба на објект до 8м2 висина до последна плоча.

Големина на парцела: 3000 m²

Се продава плац 1800м2, со можност за делење на парцели. Се наоѓа во Ново Село позади бензиската и Кам маркет.

Цена 100.000,00 евра

Големина на парцела: 1800 m²

Се продава атрактивен плац во Визбегово,3225м2+212м2=3437м2, од Качанички пат, 2 улица десно, после ЕН ФА ПЕН, место Камени мост, во близина на СУПЕР-АГЕ.Плацот има правилна правоаголна форма и може да биде наменет за секаква дејност доколку се извади дозвола. Чист имотен лист.

 

Големина на парцела: 3437 m²

Агенција Сонце продава атрактивна градежна парцела во Визбегово, на самиот влез одма после подвожњакот (измеѓу Лачка мебел и Прима мебел). Парцелата излегува на два главни пата и тоа на југ на Јадранска магистрала и на север на Качанички пат.
Големина на градежната парцела – 830 м2;
Дозволена висина, маркица за градба на 4 ката – приземје + 2 + поткровје;
Бруто површина – 2.400 м2;
Основа за градба – 600 м2.
Намена на градба Б,Г
(Б=деловна или хотел,ресторан,салон,канцеларија,трговски,дуќан…) или (Г=сервиси,) По избор може да се гради.
Цена : 100 евра за м2.

Големина на парцела: 830 m²

Се продава плац во Сопиште со површина од 400м2. Плацот се наоѓа на почетокот на Сопиште на главна улица.
Цена 22000 евра

Големина на парцела: 400 m²

Се продава атрактивна градежна парцела во КО Карпош, Злокуќани, Зајчев рид-Момин поток, позади TOYOTA.
Големина на градежната парцела – 3.765 м2;
Дозволена висина, маркица за градба на 5 ката – приземје + 3 + поткровје;
Бруто површина – 7.400 м2;
Основа за градба – 1.480 м2.
Намена на градба A+Б
Цена : 220 евра за м2.

 

Големина на парцела: 3765 m²