Деловни објекти за продажба

6 Листа
Станбена површина: 26 m²

Се продава деловен простор – дуќан 26м2 со 2 простории,и санитарен чвор со лавабо и тоалетна шоља,во комплексот трговски Млечен карши Капиштец. Во моментот издадено,а кираџиите може да се превземат по купување на дуќанот,доколку ви е за инвестиција. Дуќанот се наоѓа после Католичка црква и Рузвелтова во трговскиот центар кај Млечен ресторан.
Чиста документација и еден сопственик.

Станбена површина: 26 m²
Број на соби: 2 Станбена површина: 34 m²

Се продава 34м2, деловен простор – наместена канцеларија,на приземје во нова зграда, во Дебар Маало во близина на Вардар Мебел. Просторот е составен од една голема канцеларија со тоалет, има и излог и се наоѓа на високо приземје. Има употребна дозвола за деловен простор. Просторот во моментот е со кираџии, кои може да се превземат, или може да се користи по желба,а одговара за повеќе дејности, од адвокати, нотари, извршители, книговодители до козметичко студио, аптека, бутик, канцеларии….

Број на соби: 2 Станбена површина: 34 m²
Станбена површина: 99 m²

Се продава ударен дуќан 99 м2 на влез на Гтц, поглед кон жена парк, со заеднички купатила, и влез за дотур на роба доле, на 1кат во ГТЦ, со поглед кон Водно, јужна страна.Веднаш вселив.

Станбена површина: 99 m²
Станбена површина: 75 m²

Се продава деловен простор во Карпош 4. Просторот е со површина од 75м2 на приземје располага со приемен дел (чекална) и две поголеми канцелрии , две купатила од кој едното е гостинско.
Идеален за козметички салон, канцеларии, ординација….
Цена 95.000,00е

Станбена површина: 75 m²
Број на соби: 3

Се продава дуќан-куќа во турска чаршија, на 3 нивоа, подрум 19м2,приземје-дуќан 19м2 и 1кат од 19м2,со чиста документација.Потребно реновирање.Веднаш вселив.Топ конкурентна цена.
За живеалиштето: Паркинг простор / Гаража, Шпорет / Камин, Нова градба, Самостојна куќа, Реновиран, Наместен


Satilik ev turk sarsida tam bir klise altinda Sv.Spas. uc duzeyi,bodrum19m2.ve alt yeri 19m2 ve 1 kat 19m2.Alt yeri dukan aydilnik yerle orunebilecek bir goruntu var . Tapu taraftan tumu temiz hicbir sorun yok ve hemen serbest alinabilir durumdadir .Sadece restorasyon ereklidir.Fiyat alasmaya gore.

Број на соби: 3
Станбена површина: 17 m²

Се продава дукан во ТЦ Буњаковец со површина од 17м2 со санитарен чвор на 1 кат во пролазот.
Цена 17000 евра

Станбена површина: 17 m²