Станови на почеток на Ченто

Станови на почеток на Ченто

Агенција Сонце продава готови станови во Ченто на самиот почеток гледаат на автопат спроти слаткарница Шарлота.
Најмалиот стан е со поврсина од 55м2,59м2, 63м2,.69м2 ,71м2 ….со една спална
Со две спални ,74м2,79, м2 83м2
Со три спални 83м2, 86м2,90м2
Од станови имаме од 1 до 7 кат
Дополнително се продаваат и паркинг места под зграда 1500е и подземна гараза 2000е
Цената е 820евра м2
Кон тел 070/787-127

Aleksandra