Се издава нов стан, 52м2, во Тафталиџе,карши Рамстор

Се издава нов стан, 52м2, во Тафталиџе,карши Рамстор
Број на соби: 2 Станбена површина: 52 m²

Се издава нов стан, 52м2, во Тафталиџе,карши Рамстор, идеален за двајца вработени, на 1кат во мала зграда со паркинг место.Имате кујна, трпезарија и дневна, спална и купатило и тераса. Веднаш вселиво.

Aleksandra