Станбена површина: 166 m²
Вила со базен која се наоѓа во тивкa okoлина и мирно опкружување, со поглед на море и на оддалеченост од 18 километри од Бује. Куќата располага на приземјето со кујна, дневна соба, трпезарија, тоалет, спална соба со бања, котлара и голема тераса.Додека на првиот кат се три спални, две бањи и голема тераса. Секоја соба има своја климатизација ладење-греење. Овој објект е во одлична состојба и може да се издава во текот на годината.
опрема: клима уред, домофон, телефон, кабловска интернет
Разно: тераса, повеќе од два паркинг места, имотен лист.
Станбена површина: 166 m² Големина на парцела: 407 m² Изградено: 2001